Onboarding en opleiding

 

Technische Unie stimuleert jouw ontwikkeling vanaf dag één. Dus pak die kansen en werk aan je talent, performance en loopbaan bij Technische Unie!

Opleiding en ontwikkeling

Als toonaangevende groothandel blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze afdeling Opleiding & Ontwikkeling biedt tal van trainingen en opleidingen over producten, systemen, innovaties en (persoonlijk) leiderschap. Nieuwe rol of andere functie? Wij stomen je klaar voor nieuwe uitdagingen!

Talentontwikkeling

Jouw talent of dat wat je energie geeft inzetten in je functie? Dan ben je bezig met talentontwikkeling. Je talent maximaal ontwikkelen bij Technische Unie, wij helpen je! Een extra rol los van je functie of extra taken binnen je functie kunnen je bijvoorbeeld helpen.  

Summerschool 

Op zomerse dagen aan de slag met een actueel thema, samen met collega’s uit het hele land: dat is de Summerschool. En iedereen is welkom. Met inspirerende sprekers en workshops ga je aan de slag. Een mooie mix van inhoud en fun. Je doet nieuwe inzichten op, leert nog meer collega’s kennen en kunt er meteen mee aan de slag.

Onboarding

Met een uitgebreid onboarding-programma voel je je snel welkom. Leer in de eerste dagen je afdeling en de organisatie kennen. Stel je vraag aan onze directeur tijdens de introductiedag en we nemen je mee naar ons distributiecentrum. Daarna is alles erop gericht dat je vlot in je functie groeit, met gerichte trainingen en regelmatig een gesprek met je leidinggevende. Op die manier draag jij snel maximaal bij aan het succes van Technische Unie.