Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure bij Technische Unie
 

Als je solliciteert ontvang je direct een ontvangstbevestiging. Binnen 5 (werk)dagen laten we je weten of er mogelijkheden voor je zijn. Als er kansen zijn die aansluiten bij je achtergrond, nodigen we je uit voor een gesprek.

Kennismaking

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Er is dan ook alle ruimte om je sollicitatie toe te lichten, vragen te stellen en te kijken of er een klik is. Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf, de mogelijkheden en de vacature. Tijdens de persoonlijke gesprekken maak je nader kennis met het management, collega’s van de afdeling en van HR. Het eerste gesprek is wederzijds kennismaken, daarna volgt een verdieping in een tweede en eventueel derde gesprek.

Assessment

Voor bepaalde functies maakt een assessment deel uit van het sollicitatieproces. Je kunt je hier van te voren op voorbereiden. Het assessment wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd extern bureau. Het bureau stuurt het rapport eerst naar jou.

Persoonlijk

In een persoonlijk gesprek laten we je weten of je een aanbod ontvangt. Daarbij geven we je een overzicht van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Er is voldoende gelegenheid om al je vragen te beantwoorden. Mocht er geen match zijn dan lichten we dat persoonlijk toe.

Tip

Je goed voorbereiden op je sollicitatiegesprek? Ontdek TU!

- Over ons
- Arbeidsvoorwaarden