Ruud Talane

Ruud Talane

Project coördinator distributie
Alphen aan den Rijn
 

Wat doe je bij Technische Unie?

Binnen logistiek werk ik als project coördinator distributie. In deze rol ontzorg ik onze klanten tijdens hun projecten. Samen met de projectleiders en hoofdmonteurs op de bouw stemmen we diverse diensten op elkaar af. Daarnaast adviseer ik omtrent inrichting van bouwplaatsen, containers, enz. Wij noemen dat bouwplaatslogistiek.

Hoe pak je dat aan?

We passen per project onze processen aan, aan de wensen van de klant. Ik zorg er voor dat klanten hun bestelling ontvangen op de plek die zij aangeven en in de juiste verpakking, denk aan dozen, bakken of pallets. Dat levert de monteur tijdwinst op omdat die meteen aan de slag kan. De klant staat centraal voor Technische Unie. Het is vaak juist deze extra dienstverlening waarom de klant voor ons kiest.

“We passen per project onze processen aan,
aan de wensen van de klant.”

Heb je altijd in de logistiek gewerkt?

Ja en dankzij goede begeleiding en opleidingen maakte ik mooie stappen. Begonnen als ‘loshulp’ en magazijnmedewerker en doorgestroomd naar hoofd goederenbeweging op een verkoopkantoor. Daarna werd ik gevraagd een overslapunt in Alphen aan den Rijn op te zetten. En groeide ik door naar regiomanager distributie voor meerdere overslagpunten. En nu dus project coördinator distributie.

Hoe ziet je toekomst bij TU eruit?
Dat weet ik niet. Één ding weet ik wel, Technische Unie is eigenlijk één grote familie, wat in mijn geval letterlijk zo is: mijn vrouw en broer werken ook hier. Ik kan me ook niet voorstellen dat ik ooit nog ergens anders aan de slag ga.

Terug naar het overzicht