TU sociaal


Mensen doen zaken met mensen. Dagelijks investeren we in goede relaties. Hier een aantal voorbeelden wat we online & offline doen. We hebben diverse social media, een sociaal jaarverslag, JongTU als jongerenplatform, ons eigen RopaRun-team en het jaarlijkse zomer fesTUval.

Social media

          

 

 

  
 
TU Sociaal & Duurzaam

Elk jaar brengen we verslag uit van activiteiten, initiatieven en projecten die we het afgelopen jaar met zijn allen hebben gedaan. Collega’s van Technische Unie, Ubel en Van Egmond Groep komen aan het woord en delen hun ervaringen en resultaten. In het verslag van 2017 lees je onder andere over de zaterdagopenstelling, het zomerfesTUval, werken met Wajongers, MVO en IT-vernieuwingen. Lees Sociaal & Duurzaam 2017!

JongTU

Sparren met young professionals, kennis delen en netwerk vergroten. Dat zijn de ingrediënten voor JongTU, het jongerenplatform van Technische Unie. JongTU (t/m 35 jaar) is een beetje eigenwijs en boordevol ambitie. Naast de jaarlijkse Super Saturday organiseert JongTU vier keer per jaar een regio event met veel aandacht voor de toegevoegde waarde die Technische Unie haar klanten biedt. En ze denken mee met interessante vraagstukken van de organisatie.

 
 
 
Roparun

De Roparun is een non-stop duurloop van Parijs naar Rotterdam. Elk jaar doen we mee met een team. Stichting Unie Events (zelfstandige stichting) is opgericht door een groep enthousiaste medewerkers. Het doel is zo veel mogelijk geld inzamelen voor Roparun. We doen dit samen met een geweldig netwerk van medewerkers, klanten, leveranciers en andere partijen uit ons ‘netwerk’. Technische Unie is vanaf dag één (1994) de hoofdsponsor.

Zomer fesTUval

Je collega’s op een informele manier leren kennen kan uitstekend op het zomer fesTUval. Sinds 1991 organiseert Technische Unie elk jaar een gezellige en actieve dag. Alle collega’s zijn met hun hele gezin welkom voor allerlei activiteiten op een mooie locatie. Het evenement had in 2017 meer dan 2000 bezoekers.