TU sociaal

Foto Technische Unie Team Roparun 2018


Mensen doen zaken met mensen. Dagelijks investeren we in goede relaties. Hier een aantal voorbeelden wat we online & offline doen. We hebben diverse social media, een sociaal jaarverslag, JongTU als jongerenplatform, ons eigen RopaRun-team en het jaarlijkse zomer fesTUval.

Social media

          

Sociaal Jaarverslag 2020

  

Samen Veerkrachtig

Ons Sociaal Jaarverslag staat weer vol verhalen en video's van collega's over ontwikkelingen, projecten en gebeurtenissen die afgelopen jaar bepalend waren op het gebied van mens en milieu binnen Sonepar Nederland. Lees mee op tusociaal2020.nl.

JongTU

Sparren met young professionals, kennis delen en netwerk vergroten. Dat zijn de ingrediënten voor JongTU, het jongerenplatform van Technische Unie. JongTU (t/m 35 jaar) is een beetje eigenwijs en boordevol ambitie. Naast de jaarlijkse Super Saturday organiseert JongTU vier keer per jaar een regio event met veel aandacht voor de toegevoegde waarde die Technische Unie haar klanten biedt. En ze denken mee met interessante vraagstukken van de organisatie.

 
 
 
Roparun

De Roparun is een non-stop duurloop van Parijs naar Rotterdam. Elk jaar doen we mee met een team. Stichting Unie Events (zelfstandige stichting) is opgericht door een groep enthousiaste medewerkers. Het doel is zo veel mogelijk geld inzamelen voor Roparun. We doen dit samen met een geweldig netwerk van medewerkers, klanten, leveranciers en andere partijen uit ons ‘netwerk’. Technische Unie is vanaf dag één (1994) de hoofdsponsor.

Zomer fesTUval

Je collega’s op een informele manier leren kennen kan uitstekend op het zomer fesTUval. Sinds 1991 organiseert Technische Unie elk jaar een gezellige en actieve dag. Alle collega’s zijn met hun hele gezin welkom voor allerlei activiteiten op een mooie locatie. Het evenement had in 2018 meer dan 2000 bezoekers.