Annelies is collega van het jaar 2022!

DPS-collega Annelies Tuinenburg is dé Collega van het Jaar 2022! Gefeliciteerd Annelies!

Door haar tomeloze inzet voor haar team, haar betrokkenheid en zorgzame karakter maakt zij voor haar collega’s het verschil. Haar collega’s nomineerden Annelies en zo werd zij één van de vijf finalisten van de landelijke verkiezing.

Haar collega Roy nam het initiatief om Annelies te nomineren: “We dachten, zou ze het wel leuk vinden dat we haar nomineren? Misschien is ze te bescheiden. Maar toen ze finalist werd en heel Nederland op haar kon stemmen, werd ze steeds trotser. Voor mij is zij de terechte winnaar, omdat ze een groot verschil maakt op de werkvloer.”

Annelies zegt trots: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, dat is mijn motto. Dus ik bezorg iedereen elke dag een glimlach. Bij mij kan iedereen altijd terecht, met aandacht luister ik naar mijn collega’s. Mijn dag is goed als mijn collega’s een goede dag hebben gehad.”​​​​​​​

Collega’s van Annelies verrasten samen met Olympia de Collega van het Jaar op haar werk in Alphen aan den Rijn met een optreden in de kantine. Singer-songwriter Maarten van Veen en zangeres Marjet Spook speelden een speciaal liedje dat helemaal op haar lijf was geschreven: Annelies! Jij zet een tandje bij, en we kunnen weer door, de uren gepland, de targets gehaald, jij speelt het klaar. Je bent collega van het jaar!

Team Technische Unie
Publicatiedatum 7-4-2022

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!