Bijdragen aan optimale processen en leveringen

Werken aan logistieke uitdagingen

3 distributiecentra, 20 overslagpunten, een goederenstroom van 60-70 trailers per dag, meer dan 240 vrachtwagens en 2,5 miljoen producten. Je snapt het! Iedere dag is het weer een mooie uitdaging om onze logistiek, ons voorraadbeheer, onze distributie en alle bijbehorende processen te realiseren. 

Als technische groothandel zijn wij de schakel tussen klanten en leveranciers. Supply chain beheert de processen van producent en grondstof tot en met leverancier en via Technische Unie naar de klant. Logistiek zorgt voor de fysieke afhandeling en het transport van de klantorders.  

"Ik coach, luister en ga in gesprek"

Janiene in de rol van Teamleider

Logistiek

Logistiek is het hart van onze organisatie. Samen met je collega’s van inkoop en supply chain zorg je er bij logistiek voor dat de ingekochte goederen in onze distributiecentra komen, waar ze vervolgens worden geregistreerd en ingeruimd. Aan de hand van klantorders pick je artikelen (werk je in ons DPS dan leer je hoe je dit doet via een game), sorteer je ze en zorg je dat alles netjes wordt geladen voor het transport naar de overslagpunten. 

Robotisering en moderne mechanische oplossingen zijn niet meer weg te denken binnen onze logistiek. Toch blijft de mens centraal staan bij Technische Unie. Er is ruimte voor investering in je eigen ontwikkeling, in het continu verbeteren van processen en in de nieuwste technieken. Zo bieden wij jou als logistiek medewerker een veilige en fijne werkplek, waarin je het beste uit jezelf kunt halen. 

Als logistiek specialist heb je invloed op je dagelijkse werk en werkplek. Je neemt de regie en bekijkt welke processen beter kunnen om je werk nóg slimmer in te richten. En dat op een plek waar jij jezelf mag zijn. Zo lever je een bijdrage aan onze duurzame toekomst. Word jij onze onmisbare schakel? 

Supply Chain

In een end2end-proces de beste service bieden aan de klant; zo efficiënt mogelijk én voor een goede prijs. Dat is waar wij ons bij supply chain hard voor maken. Als medewerker in de supply chain kijk je naar wat de klant verwacht, plan je voorraden en zorg je voor voldoende beschikbaarheid. Maar ook: hoe vertaal je duurzaam ondernemen door in de afspraken met leveranciers?  

Technische Unie is een groot bedrijf waar je echt impact kunt maken met jouw bijdrage in de supply chain. De wereld waarin we leven is complexer geworden, daardoor is een efficiënte supply chain noodzakelijk. Samen zorgen we ervoor dat de projecten van de klant blijven draaien. 

Binnen de supply chain van Technische Unie worden we enthousiast van kansen om de performance van onze klanten te verbeteren. Door aan het stuur te zitten van die mega goederenstroom maken we samen met leveranciers, klanten en collega’s het verschil. Als suppy chain-medewerker houd je de running business draaiende en bekijk je hoe processen slimmer kunnen. Bouw jij mee aan de meest efficiënte én duurzame supply chain?  

Bekijk alle jobs onder vacatures

 • Teamleider Distributiecentrum

  Ben jij klaar voor de uitdaging als coachende teamleider in een van de meest vooruitstrevende distributiecentra van Nederland? Een plek waar groei en ontwikkeling samenkomen in een collegiaal team. So...

  • MBO
  • Logistiek & Supply Chain
  • Alphen aan den Rijn
 • Teamleider

  Ben jij klaar voor de uitdaging als coachende teamleider voor ons distributiepunt Utrecht? Een plek waar groei en ontwikkeling samenkomen in een collegiaal team. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat ...

  • MBO
  • Logistiek & Supply Chain
  • Utrecht
 • Logistiek Administratief Medewerker

  Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team bij onze Aankomst afdeling? Als Logistiek Administratief Medewerker bij Technische Unie ben jij de spil in het logistieke administratieve proces en draag j...

  • MBO, VMBO
  • Logistiek & Supply Chain
  • Alphen aan den Rijn

Altijd op de hoogte van de nieuwste banen?

Meld je aan voor de Job alert