Het bieden van inzicht en optimale ondersteuning

Werken aan optimale ondersteuning

Van omzet of marges tot kapitaal en rendement: bij Finance & Controlling houden wij het overzicht en zorgen we voor een nauwkeurige registratie en verwerking. Samen verbeteren we continu onze processen en streven we naar een uniforme werkwijze. Daarmee dragen we niet alleen bij aan onze efficiëntie, maar ook aan het voorkomen van fraude – slechts één van de onderdelen van risicomanagement waar we ons mee bezig houden.

Bij Finance & Controlling voorzien we Technische Unie en Sonepar van up-to-date managementrapportages en helpen we bij het interpreteren ervan. Onze steun en toeverlaat daarbij is SAP, dat volledig is ingericht op de complete end-to-end-processen waar wij als financiële afdeling deel van uitmaken. Of je nu werkt op de afdeling Controlling, FinOps, Internal Control, Credit Management of Facility Management; jij hebt altijd een actueel totaalbeeld van Technische Unie. En daardoor bied je de organisatie financieel inzicht én optimale ondersteuning.

Controlling

Als controllingspecialist werk je in een team van drie business analisten en één controller, en ga je aan de slag met verschillende projecten. Samen werk je aan het inzichtelijk maken van financiële ontwikkelingen. Denk aan het coördineren van het budgetproces, analyseren hoe het financieel met Technische Unie gaat en het maken van diverse managementrapportages. Samen met het team Controlling monitor je het budget, maak je een forecast en blik je vooruit op de financiële resultaten voor de rest van het jaar. Ben jij klaar om jouw onmisbare ondersteuning te bieden bij het analyseren van resultaten en processen?

FinOps

Als medewerker op de afdeling FinOps heb je één doel: het zo efficiënt mogelijk afwikkelen van de belangrijke financiële processen binnen Technische Unie. Dat doe je vanuit het team hoofdboekhouding, debiteurenadministratie, salarisadministratie of centrale factuurverwerking. Zet jij jouw financiële skills in binnen één van onze teams?

Internal Control

Werk je bij Internal Control, dan is betrouwbaarheid één van jouw kernkwaliteiten. Daarmee draag je bij aan het realiseren van onze doelstelling: een Technische Unie die door de beheerste bedrijfsvoering ‘in control’ is en daarmee in staat is continu te verbeteren. Werk jij straks samen met onze internal controlspecialisten, het internal auditteam, onze inspecteur en stafmedewerkers om dit te bewerkstelligen?

Credit Management

Binnen de afdeling Credit Management werk je samen met drie managers kredietbeheer, stafmedewerkers en een creditmanager. Daarnaast werk je nauw samen met financieel medewerkers op de verkoopkantoren. Samen maken jullie klantbetalingen en debiteurenrisico’s inzichtelijk. Daarbij adviseer jij de verkooporganisatie over eventuele liquiditeitsproblemen van grotere klanten en coach je financieel medewerkers in het stellen van juiste prioriteiten als het gaat om efficiënt en effectief debiteurenbeheer. Omdat je SAP door en door kent, kun je anderen helpen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die SAP ons biedt. Ben jij klaar om het kredietbeheer van de grootste technische groothandel van Nederland te optimaliseren?

Facility Management

Als medewerker binnen het Facility Management van Technische Unie mag je alle Mogelijkmakers tot je klantenkring rekenen. Bij jou zijn ze aan het juiste adres met vragen over mobiele telefoons, tablets, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, koffie, leaseauto’s, kantoormeubelen, beveiliging, BHV of storingen en techniek van gebouwen. En dat doe je natuurlijk niet alleen. Je gaat aan de slag in een team van andere specialisten, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij het beantwoorden van technische vragen. Het team bestaat uit 10 collega’s met eigen specialisaties:

  • Facility Management
  • Gebouwbeheer
  • Contractbeheer
  • Wagenparkbeheer
  • Office Service en Repro
  • Beveiliging, Receptie en BHV

Breng jij ons team nog verder met jouw kennis en skills?

Pensioenadministratie

Bij Technische Unie bouw je pensioen op. Zo ben je verzekerd van een inkomen zodra je stopt met werken op je pensioengerechtigde leeftijd. Technische Unie heeft de pensioenregeling ondergebracht bij de Hagee Stichting waar onder andere diverse collega’s en oud-collega’s in het bestuur zitten. Het pensioenbureau zorgt voor de administratie; jij beantwoordt als pensioenadministrateur allerlei vragen van leden en verwerkt de administratie nauwkeurig. Daarbij werk je met verschillende systemen. Ben jij net als wij altijd op zoek naar manieren om de administratie en processen te versimpelen én te verbeteren? Ga dan aan de slag bij Technisch Unie!

Bekijk onze vacatures

    Altijd op de hoogte van de nieuwste banen?

    Meld je aan voor de Job alert