Het doorvertalen van data naar duurzame processen en diensten

Samenwerken aan vooruitgang

Bij Technische Unie hebben we de grootste B2B-webshop van Nederland met daarin meer dan 2,5 miljoen artikelen. Daarom zorgen we er dagelijks voor dat de meer dan 10.000 klanten op de beste online-dienstverlening kunnen rekenen. En met ruim 100.000 gebruikers is er meer dan genoeg data te verzamelen, te analyseren én door te vertalen naar duurzame processen en diensten.

Inzicht, analyse en rapportage

Bij datamanagement willen we altijd juiste, volledige en actuele data beschikbaar hebben, waardoor we kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Op die manier maken we een betrouwbare, effectieve en efficiënte bedrijfsvoering mogelijk.

Als medewerker bij Data & Analytics ondersteun je de business bij het nemen van juiste beslissingen op basis van inzicht, analyses en rapportages. Technische Unie werkt met een hybride Data Governance Model, wat betekent dat sommige (met name technische) activiteiten gecentraliseerd plaatsvinden, en andere (meer functionele) verantwoordelijkheden in de lijnorganisatie zijn ondergebracht. Samen dragen we bij Data & Analytics actief bij aan de optimale klantervaring.

Data Architecture, Database Administration & Development

Als data architect, database administrator of developer bij Technische Unie zorg je voor het fundament van onze data-huishouding. Niet alleen stel je data beschikbaar in de verschillende applicaties, ook ons eigen dataplatform met de nieuwste technologieën is voor jou dagelijkse kost. Zijn Azure, Matillion en Snowflake jou niet vreemd? Dan ben je bij Technische Unie aan het juiste adres!

Business Intelligence (BI)

Als medewerker business intelligence kom je te werken in ons BI-team of in de BI-community. In ons BI-team werken zowel BI- als business analisten met een technisch profiel en een meer functionele focus samen aan het beschikbaar stellen van data(sets) aan de BI-community. In de BI-community stellen projectleiders, staffunctionarissen en business analisten uit verschillende bedrijfsonderdelen van Technische Unie samen rapportages en analyses beschikbaar aan de organisatie. En daarbij wordt veel gebruikgemaakt van Power BI, een interactieve datavisualisatie-software. Wil jij je als BI-specialist inzetten voor de beste online-dienstverlening van onze 10.000 klanten?

Ontdek alle Data & Analytics-functies

Technische Unie is een groot bedrijf dat werkt met de nieuwste systemen, pakketten en diensten. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en allerlei kansen pakken. Je werkt samen met veel verschillende afdelingen en op verschillende niveaus – van IT of logistiek tot sales en inkoop. Maar ook met consultants van externe partijen die betrokken zijn bij het implementeren van systemen. Als data analist vertaal je data naar taal die elke Mogelijkmaker begrijpt, als business analist spar je met diverse managers over de mogelijke verbeteringen die je ziet, en als business proces owner ben je er voor de eindgebruiker. Maar wat je ook doet: al met een kleine aanpassing op het bestaande proces kun je binnen Data & Analytics een echte impact maken. Ontdek je mogelijkheden bij Technische Unie!

Bekijk onze vacatures

    Altijd op de hoogte van de nieuwste banen?

    Meld je aan voor de Job alert