Coranne Top

Coranne Top

HR adviseur
Centraal kantoor Amstelveen


“Na mijn studie personeel & arbeid was ik aan het werk gegaan in een heel ander vakgebied. Maar omdat ik het HR vak toch miste, kwam ik terecht bij Technische Unie als HR support medewerker. Ik studeerde naast mijn werk verder aan de VU met beleid, communicatie en organisatie. In de tussentijd was er in de wet- en regelgeving nogal wat veranderd en op deze manier kon ik prima mijn kennis weer op halen. Na korte tijd groeide ik door als adviseur p&o voor het hoofdkantoor.

Sparringspartner

Zorgen voor een inspirerende en gezonde werkomgeving waarin mensen tot bloei komen - dat zie ik als de rol van Human Resources. In de praktijk houdt dat in dat we een goede sparringspartner zijn voor het management over de uitvoering van het personeelsbeleid en de arbeidsvoorwaarden. Ook zorgen we voor een goede begeleiding naar medewerkers op deze gebieden. Een groot deel van mijn werk bestaat dan ook uit het voeren van gesprekken met management en medewerkers op het centraal kantoor. Onderwerpen als pensioen en ons keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden komen aan bod.

"Zorgen voor een inspirerende en gezonde werkomgeving waarin mensen tot bloei komen"

Gezondheid 

Onlangs voerden we een preventief medisch onderzoek uit onder alle medewerkers van mijn werkgebied. Momenteel bespreek ik de resultaten en adviseer ik over mogelijke maatregelen. We faciliteren in korting op het sportschoolabonnement tot een stoppen met roken cursus.


Diversiteit

We hebben jonge collega’s, maar ook 40-jarige jubilea. Die diversiteit is leuk. We besteden veel aandacht aan medewerkers op de juiste plek in elke levensfase. Elk jaar maken we daarvoor afspraken met medewerkers in het persoonlijk ontwikkel plan. Onze afdeling opleiding & onwikkeling biedt legio opleidingen aan die speciaal zijn afgestemd op Technische Unie. Zo kunnen medewerkers groeien in een richting die bij hen past.”

Terug naar het overzicht