Bineke Visser

Bineke Visser

Medewerker marketing & communicatie
Centraal kantoor Amstelveen

“Klanten inspireren, dat vind ik leuk” vertelt Bineke Visser, medewerker marketing & communicatie op de afdeling marketing communicatie. Bineke vertelt ons alles over de afdeling en haar afwisselende werk.  

Wat doet de afdeling marketing communicatie?

Onze afdeling is verantwoordelijk voor alle externe communicatie. In wendbare (scrum)teams spelen we in op de behoefte van onze klanten in verschillende klantsegmenten. We zijn erin gespecialiseerd om onze producten en diensten op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Dat doen we via social media, onze website, marketingcampagnes, contentmarketing, narrow casting, etc. En ik ben verantwoordelijk voor instore communicatie en vakbladen.

Wat maakt je werk leuk?

Het creëren van nieuwe content waarmee we onze klanten inspireren, dat vind ik leuk. Zo hebben we een eigen vakblad, een glossy over luxe sanitair, en verschillende actiefolders. De content stem ik af met inkoop en verkoop, waar ligt hún focus. Door omnichannel te werken blijft de uitstraling, content en merkbeleving altijd gelijk.

“Mijn vakgebied blijft zich vernieuwen
en ook onze afdeling staat niet stil.”

Welke uitdagingen kom je tegen?

Elke dag werk ik met deadlines, snel schakelen is daarbij cruciaal. We informeren klanten over de nieuwste trends en ontwikkelingen, soms nog zo nieuw dat beeldmateriaal en productinformatie nog ontbreken. En dat levert interessante uitdagingen op. Daarnaast ben ik scrum master, ik coach multidisciplinaire teams bij het behalen van hun doelstellingen. Een nieuwe en super leuke uitdaging.

Hoe blijf jij geïnspireerd?

Mijn vakgebied blijft zich vernieuwen en ook onze afdeling staat niet stil. Zo werken wij steeds meer agile. Door marketing gestuurd te werken kunnen we sneller schakelen en doelgerichter werken. Dat vind ik interessant. Zo werk ik continu aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn rol is echt gevarieerd en veelzijdig en dat blijft boeien.

Terug naar het overzicht