Badr El Hamdani

Badr El Hamdani

Assistent operator
Distributiecentrum Alphen a/d Rijn

 

Wat doe je bij Technische Unie?

Als assistent operator monitor ik vanuit een controlroom het gehele DPS (Dynamic Picking System). Een volledig geautomatiseerd systeem waar we de orders picken. Ik zorg dat het hele proces goed verloopt. Bij storingen neem ik contact op met de interne technische dienst of externe helpdesk. Daarnaast maak ik diverse rapportages van het orderrproces.

Wat vind je leuk aan je werk?

Dat ik steeds bezig ben met een nieuwe puzzel die ik moet oplossen, waarbij er veel variabelen zijn om rekening mee te houden. De producten worden door het computergestuurde systeem op werkstations afgeleverd. Doordat we steeds meer verschillende producten op voorraad krijgen, zoek ik continu mee naar oplossingen om het systeem zo slim mogelijk te gebruiken. Ik communiceer daardoor op verschillende niveaus en dat maakt het ook erg afwisselend.

“Hier kan ik ook kennis overbrengen en mezelf continu ontwikkelen.”

Met wie heb je allemaal contact?

Met de magazijnmedewerkers bij een werkstation heb ik veel contact. Zij kunnen goede input geven over hoe het systeem functioneert. Daarnaast overleg ik met specialisten als er veranderingen zijn in het systeem of bij storingen die onze monteurs niet kunnen verhelpen. Door mijn functie heb ik echt interesse gekregen in ICT en magazijnmanagement.

Wat is je ambitie?

Eigenlijk ben ik docent Frans. Wat ik zo mooi vind aan het onderwijs is dat je kennis kunt overdragen aan mensen. En hoewel ik altijd een passie voor het onderwijs zal houden, heb ik mijn ambities verlegd naar een carrière binnen Technische Unie. Hier kan ik namelijk ook kennis overbrengen en bovendien mezelf continu ontwikkelen. 

Terug naar het overzicht