Logistiek

Vandaag besteld is morgen in huis. Daar staan we voor bij Technische Unie. Van magazijnmedewerker, chauffeur tot medewerker overslagpunt: Samen klaren we de klus.

Werken bij Technische Unie betekent
  • Goede arbeidvoorwaarden
  • Fijne werksfeer
  • Goed georganiseerd bedrijf

 

Ook dichtbij jou!
  • 2 grote distributiecentra in Strijen en Alphen aan den Rijn
  • 22 overslagpunten door heel Nederland

Trots

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Het succes zit onder andere in onze slimme logistiek. Want we werken dan ook met de nieuwste systemen. In totaal zijn we met 2000 enthousiaste collega’s. En we zijn trots op onze hoge medewerkertevredenheid.

Veilig

We besteden veel tijd en aandacht aan de veiligheid en gezondheid van onze collega’s. Zo krijg je als nieuwe collega’s een uitgebreid introductieprogramma. Je wordt bij ons speciaal getraind voor je nieuwe functie en leert veilig en verantwoord te werken.

Duurzaam

Continu zoeken we naar de meest duurzame optie. Zo rijden we inmiddels met elektrische vrachtwagens, wagens met dual-fuelsysteem (biogas mengsel) en hybride wagens. Onlangs ontvingen we de Lean and Green Award, een mooi erkenning voor het bewust bezig zijn met Duurzame Logistiek en het verminderen van de CO2 uitstoot.