Chauffeurs

Technische Unie staat voor goede dienstverlening. Onze chauffeurs zijn daarin een belangrijke schakel. Zij zijn hét visitekaartje naar de klant. Zij staan in direct contact met klanten en spreken en zien elkaar elke dag. Zo bouwen ze aan een duurzame relatie.

Belangrijke kwaliteiten

  • Klantvriendelijk
  • Zelfstandig
  • Stressbestendig

Ontwikkelen

Om onze chauffeurs goed op weg te helpen ontwikkelden we ‘Het nieuwe rijden’. Een trainingsprogramma waarbij onze chauffeurs energiezuinig leren rijden. Daarnaast krijgt iedereen een coach waarmee ze intensief samenwerken. De coach denkt mee over onder andere het beladen van de auto en het onderhouden van klantcontacten. Kennisdelen en werken aan de verplichte bijscholingsuren, doen we via specialistendagen voor alle chauffeurs.

Duurzaam

Met bijna 300 vrachtwagens dagelijks op de weg, zoekt Technische Unie continu naar milieuvriendelijke en duurzame transportoplossingen. Zo rijden we inmiddels met veilige en zuinige vrachtwagens, elektrische vrachtwagens, wagens met dual-fuelsysteem (biogas mengsel) en hybride wagens.

Lean and Green

Wij ontvingen de Lean and Green Award, een mooie erkenning voor het bewust bezig zijn met Duurzame Logistiek en het verminderen van de CO2 uitstoot. Een van onze speerpunten was brandstof- en energie besparen op de vrachtwagens en bij de overslagpunten.

Interesse?

Bekijk de meest actuele vacatures, staat er niets bij stuur hier je open sollicitatie.