Top Employer 2022

Onze HR-zaken goed voor elkaar

Na 2018, 2019, 2020 én 2021 zijn we ook in 2022 weer gecertificeerd: Technische Unie is een Top Employer!

Het certificaat bevestigt dat wij onze HR-zaken nog steeds goed geregeld hebben. Technische Unie is een van de weinige bedrijven in Nederland die het Top Employer keurmerk mogen voeren. En dat doen we dan ook enthousiast!

Lees hier het interview van Top Employer met Marie-José Tijssen, directeur Human Resource & Interne communicatie.

Arbeidsvoorwaarden

Wist je bijvoorbeeld dat wij heel hoog scoren op onze arbeidsvoorwaarden? Zo krijg je bij Technische Unie een winstdeling, fruit op de werkvloer en organiseren we elk jaar een evenement voor alle collega’s en hun familie. Ook met ons introductieprogramma scoren we veel punten. Je gaat altijd langs bij relevante collega’s en afdelingen en maakt persoonlijk kennis met onze directeur Jan Ferwerda.  

Het Top Employers Institute waardeert onze HR-inspanningen met een nog hogere score dan vorig jaar. Vooral op onderdelen als workforce planning en Compensation & Benefits scoren we hoog.

Hier vertellen we alles over onze score 2022.

Aantrekkelijke werkgever

We steken veel tijd en energie in ons HR-beleid! We geven onze collega’s alle mogelijke kansen om zich binnen Technische Unie verder te ontwikkelen. En streven om continu een aantrekkelijke werkgever te zijn voor huidige én nieuwe talenten.

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures.