Top Employer 2018

Technische Unie? Top Employer!

Technische Unie is in 2018 voor de vierde keer gecertificeerd als Top Employer. Als een van de weinige bedrijven in 

Nederland hebben wij dit geweldige keurmerk gekregen – na het beantwoorden van 700 vragen en een uitgebreide kritische beoordeling van het Top Employers Institute. Het certificaat is een bevestiging van het feit dat wij ons HR beleid en onze arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar hebben. Daar zijn we blij mee en trots op!

Opvallend

Uit het verslag van Top Employers Institute blijkt dat Technische Unie vooral hoog scoort op (secundaire) arbeidsvoorwaarden en onboarding, oftewel het introductieprogramma.

Bij Technische Unie krijg je bijvoorbeeld een winstdeling en korting op producten. Kom je nieuw binnen bij Technische Unie, dan doorloop je een uitgebreid introductieprogramma. Zo maak je persoonlijk kennis met de directeur en kan je vragen aan hem stellen. Hoe uniek is dat?

Aantrekkelijke werkgever

Waarom regelen we alle HR-zaken zo goed? Omdat we onze mensen, en al hun kennis en ervaring, graag bij ons willen houden. En natuurlijk ook omdat we graag nieuw talent verwelkomen bij Technische Unie.

Een goed HR beleid en goede arbeidsvoorwaarden maken TU een aantrekkelijke werkgever. Dat blijkt ook uit de resultaten van ons laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek (2017), waar we een 7,9 scoren op betrokkenheid en een 7,7 op tevredenheid!

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk onze actuele vacatures.