Sonepar

Technische Unie is sinds 2000 dochter van Sonepar. Het Franse onafhankelijke familiebedrijf werd door Henri Coisne in 1969 opgericht. Sonepar is wereldwijd marktleider op het gebied van B-to-B distributie van elektronica, oplossingen en gerelateerde services. Dankzij het talent en de passie van alle medewerkers wereldwijd, bereikt Sonepar Group elk jaar een record omzet. De dichtheid van ons netwerk en de digitale oplossingen die wij hebben ontwikkeld, maken dat wij ons elke dag kunnen focussen op service voor en de relatie met onze klanten. De ambitie van Sonepar is om ‘La Référance’ te zijn voor al onze stakeholders.

  • Nr 1 in 15 landen
  • 2.800 vestigingen in 44 landen op 5 continenten
  • 46.000 collega’s bij 239 bedrijven
  • 22,4 miljard euro omzet
     

Ben je ambiteus en eneriek? Mooi, wij ook!

Wij bieden al onze collega’s over de hele wereld loopbaanmogelijkheden in een uitdagende werkomgeving. Wij moedigen je aan om initiatief te nemen en zijn blij met jouw skills en persoonlijkheid.

Wij zijn Sonepar - POWERED BY DIFFERENCE

Over de hele wereld bieden wij collega’s loopbaanmogelijkheden in een uitdagende werkomgeving. Wij moedigen je aan het initiatief te nemen, je skills én persoonlijkheid te tonen. Ga hier naar de site van Sonepar of lees een interview met Philipe Delpech, CEO Sonepar.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Lees dit artikel op werkenbijtu.nl.