Solliciteren tijdens coronavirus

Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op ons dagelijks leven. Ook bij Technische Unie hebben we sommige zaken anders in moeten richten. Het sollicitatieproces is daar één van. Dus heb je onlangs gesolliciteerd of wil je dat gaan doen? Lees hieronder hoe we je sollicitatie nu oppakken.

Nieuwe sollicitatie

Al onze vacatures vind je op werkenbijtu.nl, daar kun je gewoon op solliciteren. Het kan het zijn dat een reactie wat langer op zich laat wachten. Heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact op met de contactpersoon onderaan de vacature of zoek hier een vestiging bij jou in de buurt. Zie je nu geen vacature die aansluit op jouw profiel? Geen probleem stuur dan gerust een spontane sollicitatie.

Sollicitatiegesprekken

Sollicitatiegesprekken vinden tijdens deze periode vooral digitaal plaats, denk aan telefonisch, via Microsoft Teams of via Skype. Zeker voor een eerste kennismaking is dit prima. Willen we beiden verder in de procedure? Dan plannen we op een later tijdstip een persoonlijk gesprek in. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Contact

Heb je vragen over openstaande vacatures of wil je meer weten over een lopende sollicitatie? Bel je contactpersoon onderaan de vacature of neem voor overige vragen contact op met de afdeling Talent Acquisition.