TU duurzaam

Waarmee wij het verschil gaan maken in de wereld? Door het aanbieden van duurzame producten, oplossingen en circulaire diensten voor onze klanten, door onze bedrijfsvoering duurzaam in te richten en door goed voor onze medewerkers en onze omgeving te zorgen!

Toonaangevend

Onze ambitie is om de groenste kennis- en distributiepartner te zijn. En dat doen wij met veel passie! Gasloos, CO2-neutraal, Nul op de Meter etc. wordt het nieuwe normaal. We timmeren al hard aan de weg om zelf steeds duurzamer te worden en om onze klanten te helpen stap voor stap te verduurzamen. We verzamelen en delen voortdurend onze kennis op het gebied van duurzame oplossingen en passen deze toe.

Betrouwbaar

Voorop lopen in alle ontwikkelingen, dat willen we. Duurzame oplossingen, verduurzaming en circulariteit mogelijk maken voor onze klanten. Alle collega’s denken mee over hun eigen bijdragen én onze bijdrage aan een duurzame toekomst.

Verbindend

Samen helpen we de bouwwereld stap voor stap te verduurzamen. Klantvragen worden steeds complexer, onze collega’s blijven zich ontwikkelen om duurzame uitdagingen mogelijk te maken. We adviseren klanten, bieden klanttrainingen aan, delen onze kennis en werken nauw samen met klant én leverancier voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. Eenmaal een goede oplossing gevonden, leveren we alles af met onze energiezuinige en vaak elektrische vrachtwagen.

Maak het mogelijk bij Technische Unie

Kom jij ons team versterken? Bekijk of jouw uitdaging er tussen staat of stuur een open sollicitatie.

 

Meer info

Inspiratiecentrum duurzaamheid

Duurzame vrachtwagens

• Compleet en breed assortiment duurzame producten & oplossingen 

Duurzaamheid pagina tu.nl