Zeebenen bij Technische Unie

Een content specialist met zeebenen. Nadine Verhoeven vaart voor Technische Unie zes weken mee op een Tallship om een duurzaamheidsvraagstuk op te lossen. De expeditie Quest for Change is onderdeel van de schoonste expeditie Clean2Antarctica waarvan Technische Unie partner is.

Enorme kans

“Dit is natuurlijk een enorm gave kans! Niet alleen voor het avontuur, maar ook om echt concreet aan de slag te gaan met de energietransitie. Samen gaan we tot een oplossing komen. Ik ben heel trots en blij dat ik dit avontuur mag delen met Technische Unie” aldus Nadine. Samen met 20 andere jongeren vaart ze volgend jaar van St. Maarten naar Amsterdam.

Ervaringen

Tijdens de reis, die Technische Unie mede mogelijk maakt, houdt Nadine een logboek bij van haar ervaringen aan boord en de voortgang van het duurzaamheidsvraagstuk: de installateur als energieregisseur. Technische Unie heeft een duidelijke visie op duurzaamheid en daar past deze expeditie helemaal bij. We volgen hier alle avonturen en wensen de bemanning een behouden vaart.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 10-12-2018

 
Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!