Weer een mooie Roparun!

Ook dit jaar stond Pinksteren in het teken van Roparun. Team Technische Unie deed voor de 26ste keer mee vanuit Parijs en alweer voor de 5de keer mee vanuit Hamburg. En wat was het weer fantastisch;  ik had het voor geen goud willen missen, vertelt Cynthia de Graaf, HR adviseur en chauffeur bij Team Technische Unie. 

Team spirit 

Twee teams met in totaal 44 collega’s, nemen deel aan deze estafetteloop vanuit Hamburg én Parijs naar Rotterdam. Het team bestaat uit collega’s uit het hele land, vanuit wel 15 verschillende TU locaties! Zij zetten zich in op vrijwillige basis om de Roparun elk jaar weer tot een succes te maken. En dat doen zij niet alleen tijdens Pinksteren, maar gedurende het hele jaar. Voorbereiden, organiseren, sponsorgelden binnenhalen…Er komt een hoop bij kijken!  

Doel van onze sportieve prestatie is zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Roparun, welke goede doelen steunt die passen die passen binnen de missie: ‘’leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’’. 

Knokken 

“Wij vechten, maar jullie knokken voor ons”. Dit soort teksten lezen we op borden langs onze route, waar supporters ons aanmoedigen. En ‘knokken’ doen we…. meter voor meter. In de regen, in de zon, overdag en in de nacht, berg op en berg af, met vallen en opstaan. Als loper, fietser, chauffeur of fysio, elke meter is er één. We stonden er als team, want samen kun je alles. En bovenal; we hebben veel gelachen, want dat houdt je op de been! 

Support 

We kijken wederom terug op een mooie run! We beleefden veel indrukwekkende momenten, zoals het vertrek vanuit Parijs met muziek van Vangelis en de minuut stilte bij Daniël den Hoed in Rotterdam. En tot slot: wat is het heerlijk om zoveel support te krijgen! Langs de route waar mensen komen kijken en spontaan eten brengen. Maar zeker ook aan de finish en op Facebook waar hartverwarmende woorden ons steeds bereikten, van familie, vrienden en bovenal collega’s. Dank jullie wel! 

Cynthia de Graaf, HR adviseur & Chauffeur Team Technische Unie 
Publicatiedatum 19-6-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!