Bianca Bollegraf: we hebben elkaar nodig

Product Marketing Manager - Spin in 't web

Mijn functie is uniek! En het meest bijzondere? Dat ik productoverschrijdend en organisatiebreed samenwerk! Met o.a. verschillende inkoop afdelingen, verkoop, marketing, marktonderzoek, formulebeheer en leveranciers. Ik ben een echte spin in ’t web. Dat bevalt me prima.


We hebben elkaar nodig
Vanuit inkoop coördineer ik de marketingacitiviteiten voor het assortiment van leveranciers. Continue bieden leveranciers nieuwe producten aan. En d.m.v. acties brengen we die bij de juiste klant onder de aandacht. Bv via vakbladen die we zelf uitgeven, online of via mail. Maar ook in onze winkels (servicecentra) zelf. Daarnaast ga ik in gesprek met andere productgroepen. We analyseren de klantvraag en zoeken naar totaaloplossingen. Samenwerking speelt binnen mijn functie een belangrijke rol. We hebben elkaar gewoon nodig.

Work-life balance
Mijn brede ervaring binnen inkoop helpt in deze functie. Daarnaast start ik binnenkort met de opleiding NIMA Marketing A. En dankzij een flexibele en meedenkende organisatie als TU, paste ik mijn werkdagen en tijden aan. Zo vond ik, als werkende moeder, een goede work-life balance. En ga ik met plezier naar mijn werk.

Publicatiedatum 14-08-2012

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!