Vijf keer op rij Top Employer

Wat een super prestatie! Technische Unie mag zich in 2022 voor de vijfde keer op rij Top Employer noemen. Ook dit jaar behaalden we weer een mooie score én zijn we gestegen in het aantal behaalde punten. Dat laat zien dat Technische Unie zich als werkgever blijft ontwikkelen voor alle collega’s.

Ontwikkelingen om trots op te zijn

Trots zijn we op onze prachtige score van 7,9. Vijf jaar geleden was dat een 6,8. Elk jaar streven we ernaar om ons verder te ontwikkelen als goed werkgever. De lancering van een tool waar leren, performance management, het gezamenlijk stellen van doelen en talentontwikkeling centraal staan, is een goed voorbeeld daarvan. Dat zie je ook terug in onze score als Top Employer. Daarnaast zien we dat we op verschillende onderwerpen hoger scoren dan de benchmark. Voorbeelden hiervan zijn: onboarding, recruitment, opleiding & ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Daar mogen we best trots op zijn.

Natuurlijk zijn er aandachtsgebieden waar Technische Unie zich verder kan ontwikkelen. Top Employer gaat bij sommige onderwerpen echt een stapje verder. Denk aan het hebben van werkgroepen en ambassadeurs op het gebied van diversiteit en inclusie echt aan, evenals het geven van trainingen op het gebied van inclusiviteit aan bepaalde doelgroepen. Ook  zien we ruimte om nog meer informatie te halen uit onze exitgesprekken om daarvan te leren en verder te ontwikkelen.

De certificering

Het Top Employer Institute ondervraagt ons jaarlijks over ons HR-beleid en hoe we dat in de praktijk uitvoeren. Daarom is de certificering én de hoge score een mooi bewijs dat Technische Unie zich sterk maakt voor een nog betere werkomgeving. Het Top Employer Institute is een organisatie die een goed en duurzaam HR-beleid erkent en organisaties helpt hun werkomgeving sneller te verbeteren. Dit jaar zijn 62 bedrijven in Nederland erkend als Top Employer en Technische Unie is daar één van.

Lees ook het interview met Marie-José Tijssen, directeur Human Resources en Interne Communicatie, door Top Employers.

Publicatiedatum 27-1-2022

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!