Verhuizen doen we samen

Een nieuwe start voor twee kantoren in één nieuw pand. Verkoopkantoren Eindhoven en Helmond gaan samen verder als Verkoopkantoor Groot Eindhoven. Dertig collega’s stroopten de mouwen op en hebben deze twee kantoren in één week verhuisd. Dat noemen wij teamwork!

Hoe pakten jullie dat aan?

“We hebben alles gewoon zelf gedaan”, zegt Hugo Muller, manager van het nieuwe verkoopkantoor. “Collega’s van verschillende kantoren en ons centraal kantoor hielpen daarbij. Beide kantoren én beide servicecentra zijn in een paar dagen tijd verhuisd. Er was een ontzettende goede sfeer en er is keihard gewerkt.”

Waren jullie wel bereikbaar voor klanten?

“De afhaalbalie voor klanten bleef gewoon open. 15 Collega’s vulden in de oude winkel groene bakken met artikelen, 15 andere collega’s pakten alle artikelen weer uit en ruimde de nieuwe schappen in. Een verhuisbedrijf zorgde ervoor dat alle grote spullen overgebracht werden en ons IT team hielp bij de aansluiting van telefoons en computers. Alles werkte op tijd en de samenwerking was echt super. Een paar dagen later volgde het overslagpunt. De dag dat ze overgingen zijn de dagroutes naar klanten vanuit het oude pand gereden en de nachtroutes vanuit het nieuwe pand.”

Wat heb je ervan geleerd?

“Dat we kunnen verhuizen, terwijl we in business blijven en zonder onze logistieke operatie extra te belasten. Ik kan het alle kantoren die nog gaan verhuizen aanraden om het zo te doen. De uitgebreide voorbereiding heeft zich echt uitbetaald. De afgelopen maanden hebben we ervaren hoe het is om als grootstedelijk kantoor aan de slag te gaan. En nu gaan we bouwen om een echt team te worden.

Hugo Muller, manager verkoopkantoor Groot Eindhoven
Publicatiedatum 10-02-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!