The future is now

Met als thema ‘The future is now’ kwamen onze inkoopprofessionals bijeen voor de jaarlijkse inkoopdag. Tijd om bij te praten over digitaliseren, differentiëren, wendbaar werken en high performance teams. Het was een dag vol inspirerende sprekers, workshops en gezelligheid.

Eigen collega’s aan het woord

“Wat ik zo mooi vond was dat er echt veel goede productmanagers aan het woord zijn geweest. Dat laat zien hoe groot het potentieel is in deze groep!" vertelt Debby, manager productgroep. En dat is ook zo. Eigen collega’s namen het woord en inspireerde iedereen met hun kennis en lieten zien hoe zij in beweging zijn.

Praktische workshops

Met workshops over o.a. circulariteit, contractmanagement en onderhandelen is iedereen aangehaakt bij de voortdurende professionalisering van inkoop binnen Technische Unie. “Ik vond vooral het verhaal over circulariteit interessant. De volgende dag, tijdens een gesprek met een leverancier stond circulariteit meteen op de agenda." aldus Edwin, product marketing manager.

"Ik werk hier net een paar maanden dus voor mij is alles nog redelijk nieuw” geeft Sjoerd, productmanager aan. “Het was een diverse dag, met veel onderwerpen waar we dagelijks mee bezig zijn. Ik vond de workshop over betalingscondities het leukst; die was opgezet als een soort mini-escaperoom op basis van een casus. Lekker concreet!"

Ongelimiteerd groeien

Kortom heel geslaagd! Onze inkoop professionals zijn geïnformeerd over hun rol in de energietransitie en andere trends, zoals Smart en circulariteit. En met veel nieuwe inspiratie kijken we vooruit naar de ongelimiteerde mogelijkheden om te blijven groeien!

Team Technische Unie
Publicatiedatum 2-12-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!