Technische Unie weer Top Employer!

Technische Unie mag zich weer Top Employer noemen. Het is de vierde keer op rij, iets om trots op te zijn. En als je kijkt naar de resultaten zien we dat elke keer weer een stap maken. Door deelname aan Top Employer dagen we onszelf continu uit.

Toonaangevend zijn en ontwikkelen

Deelname aan Top Employer is belangrijk omdat we zo inzicht krijgen in hoe we als mensenorganisatie ons HR-beleid hebben ingeregeld om een goed werkgever te zijn. Er wordt naar verschillende onderdelen gekeken waar we met elkaar aan werken. Bijvoorbeeld naar leiderschap, talentontwikkeling, ons beloningsbeleid en leren en ontwikkelen. Tevens wordt nagegaan hoe we zaken borgen, evalueren en opvolgen.

Het resultaat geeft een antwoord op de vraag hoe we toonaangevend, betrouwbaar en verbindend kunnen blijven in een altijd veranderende wereld. Daarnaast krijgen we inzicht waar we nog stappen kunnen maken en hoe het ideale plaatje er voor Technische Unie uitziet. We zien ook hoe andere bedrijven in Nederland het doen en waar zij het accent op leggen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen; kunnen wij meebewegen en een aantrekkelijke werkgever zijn voor al onze Mogelijkmakers.

Top Employer
Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de resultaten van dit onafhankelijk onderzoek. De certificering als Top Employer toont de toewijding aan van een organisatie voor een betere werkwereld en hoe dit zich vertaalt in een goed HR-beleid. Dit jaar zijn er in Nederland 64 bedrijven gecertificeerd. Wereldwijd zijn er 1645 Top Employers waaronder Sonepar Brazil. 

Marie-José Tijssen, Directeur HR & IC
Publicatiedatum 4-2-2021

Terug Delen

Hij is weer binnen gefeliciteerd allen.

Voeg jouw reactie toe!