Technische Unie is Top!

"Wij zijn enorm blij met deze certificering”, zegt Marie-José Tijssen, directeur HR & Interne communicatie. Het is weer gelukt! Ook in 2019 mogen wij ons Top Employer noemen. Met dit keurmerk laten we zien dat we onze HR-beleid goed hebben geregeld.

Belangrijke certificering

“Het Top Employer Keurmerk is voor Technische Unie heel belangrijk. Intern omdat we bij die certificering alle facetten van ons arbeidsvoorwaardenbeleid doorlopen, van alles wat we doen op het gebied van HR. Extern heb je het certificaat dat laat zien dat je een goed werkgever bent en dat is fijn. Als je bij ons wilt gaan werken zegt dat in ieder geval wel wat.”, aldus Marie-José.

Persoonlijk

Uit de certificering blijkt dat Technische Unie zaken goed geregeld heeft. Zeker op het gebied van  arbeidsvoorwaarden, maar ook voor talentontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, werkomstandigheden, bedrijfscultuur, etc. Ook op loopbaanplanning en het introductieprogramma scoren we hoog. Bij ons maak je bijvoorbeeld op je introductiedag persoonlijk kennis met de directeur.

Langdurige relatie

Het onafhankelijke Top Employer Institute heeft ons uitgebreid doorgelicht.  Marie-José; “Het laat zien hoeveel waarde we hechten aan onze medewerkers. En dat we uit zijn op een langdurige relatie, waarin collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen. Mooi dat het Top Employers Institute dit erkent.”

Bekijk de korte film van Marie-José Tijssen over Top Employer.

Marie-José Tijssen, directeur HR & IC, Amstelveen
Publicatiedatum 7-2-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!