Technische Unie is erbij

Technische Unie neemt haar verantwoordelijkheid en kijkt samen met partners (leveranciers, installateurs, industriële klanten) naar de mogelijkheden om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Professionals en organisaties die samen vormgeven aan de nieuwe, duurzame economie verenigen zich in Change INC. Samen ontwikkelen zij oplossingen voor een betere toekomst. Bij de oprichting zijn ruim honderd partijen betrokken. Ook Technische Unie sluit zich hierbij aan.

De Mogelijkmakers

‘Niet wachten op de toekomst, maar deze zelf vormgeven.’ Dat klinkt bekend in de oren voor de Mogelijkmakers van Technische Unie. Ook wij zetten vol in op verandering richting een duurzame wereld. Met een snel groeiend duurzaam assortiment. Een eigen Team Duurzaamheid. Trainingen over warmtepompen en PV-panelen in TU Campus. En een uitgebreid MVO-programma. Het netwerk en de kennis van Change INC. biedt ons kansen onze duurzame doelen dichterbij te brengen.

Toekomstmakers

De Change Community is een initiatief van DuurzaamBedrijfsleven.nl. Toekomstmakers van Nederland vinden elkaar via dit platform, om informatie te delen, inspiratie op te doen en gezamenlijk artikelen te publiceren. En zo een nieuwe, duurzame motor van het bedrijfsleven te bouwen. Change INC. laat zien hoeveel bedrijven de toekomst vandaag al in de praktijk brengen, hun klassieke businessmodellen veranderen en daarmee succes boeken. Morgen wordt vandaag bedacht: systeemverandering en samenwerking staan centraal in de toekomsteconomie.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 17-8-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!