Technische Unie collega’s op TV

Heb jij ons op TV gezien? Afgelopen zaterdag en zondag waren we te zien in het tv-programma 'Van Passie naar Droombaan' op RTL4. In de uitzending met als thema 'Duurzaamheid' schitterden we als potentiële werkgever met mooie kansen op het gebied van duurzaamheid. Eén van de redenen waarom het gaaf is om hier te werken!

In de hoofdrol

Hoofdrollen waren weggelegd voor Jenna Escano (Inkoop), Jeroen Wiltink (Verkoop), Adem Demirel (Distributie) en Karin Bergwerff (Opleiding & Ontwikkeling). Met elkaar lieten zij zien hoe divers onze activiteiten zijn op het gebied van duurzaamheid. Van trainingen voor klanten tot en met het bouwen van een 'duurzame community' in de markt: het kwam allemaal aan bod.

Welkom bij Technische Unie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons? Wil jij ook je bijdrage leveren aan onze duurzaamheidsplannen en ontwikkelingen? Kijk dan snel of er een interessante vacature voor je is. Uiteraard is je open sollicitatie waarin jij aangeeft wat jouw toegevoegde waarde voor Technische Unie is, ook van harte welkom. Bekijk hier nog eens op je gemak de uitzending terug.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 20-11-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!