Technische Unie beste groothandel volgens MT500

Wow! 1ste bij sector groothandel en 14de overall in de MT500. Ieder jaar voert businessmagazine Management Team een onderzoek uit onder bestuurders naar de top 500 bedrijven in Nederland. Wij staan na Apple (2de), Google (9de) en Bol.com (12de) in de lijst. Daarmee lieten we grote namen als Microsoft (17de) en Ahold (23ste) achter ons.

Deskundigheid

Technische Unie is altijd in beweging om zijn leidende positie te verstevigen. Innovatie en verantwoorde groei staan hierbij voorop. Jan Ferwerda, CEO, in een interview met MT; “We verbinden en ontzorgen onze toeleveranciers en afnemers op een slimme manier. De deskundigheid van onze mensen is hierbij essentieel. Onze productspecialisten adviseren klanten over de allernieuwste artikelen en helpen bij het maken van technische berekeningen. Ook zetten we vol in op onlinevernieuwing en (bouwplaats)logistieke diensten die de efficiency in de keten vergroten. Zo creëren we samen ruimte voor het vakmanschap van bouwers en installateurs. En werken we met z’n allen aan een schoner, socialer en aantrekkelijker leefmilieu.”

Onderzoek

Het totale onderzoek richt zich op zes criteria; kennis van zaken, prijs/kwaliteit, service, totaal product/ dienst, flexibiliteit en communicatie met/ naar klanten. En elke deelnemer werd gevraagd om bedrijven uit de eigen branche te rangschikken op klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. Uit het onderzoek blijkt dat Technische Unie steeds geliefder is en daar zijn we trots op.

Lees het hele interview met Jan Ferwerda, CEO Technische Unie, en bekijk de complete top 500.

Publicatiedatum 02-06-2016

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!