Specialisten delen kennis

Teambuilding en kennisdelen zijn de belangrijkste aspecten van onze specialistendagen. Voor elke groep specialisten verzorgen we meerdere specialistendagen per jaar. Afgelopen maand waren onze elektrotechnische- en industriespecialisten aan de beurt.

Kennisdelen centraal
Heel waardevol hoe collega’s elkaar inspireerden en informeerden. Zowel inkoop als verkoop collega’s vertelden over wat er speelt en waarmee ze bezig zijn. Denk hierbij aan industriële netwerken en de ontwikkeling van digitale tools om werkprocessen makkelijker te maken. Daarnaast stonden externe sprekers klaar om de nieuwste ontwikkelen te tonen. Bijvoorbeeld over dé belangrijkste veiligheidsnorm voor laagspanningsinstallaties. “Heel boeiend! Ik kreeg veel tips over bijvoorbeeld het aarden van zonnepanelen. Nu kan ik mijn klant nog beter adviseren,” vertelt een verkoop collega enthousiast.

Maatwerk
Het programma heeft altijd een mix van commerciële en technische aspecten. Waarbij leren van elkaar en kennisdelen voorop staat. Men wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, tools en informatie binnen markten en merken. Naast de landelijke dagen organiseren we ook webinars en regio-ochtenden/ middagen. Alles op maat gemaakt voor elk specialisme.

Karin Steinmetz, product marketing manager elektrotechniek, Amstelveen
Publicatiedatum 29
-02-2016

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!