Specialiseren, dat is het doel van Priscilla

“De goede arbeidsvoorwaarden en een heel leuk gesprek met de verkoopleider trokken mij over de streep” vertelt Priscilla Hol, commercieel medewerker in Dordrecht. Priscilla startte vorig jaar bij Technische Unie, alles over haar werk en toekomst lees je hieronder.

Ben je nog blij met je keuze voor Technische Unie?

“Zeker, ik heb het erg naar mijn zin en het wordt ook steeds leuker. Natuurlijk was het even wennen aan de werkwijze, de systemen en processen en aan alle verschillende klantvragen. Gelukkig werk ik in een heel gezellig team, zij helpen mij echt goed, het maakt niet uit hoeveel vragen ik heb. Onderdeel zijn van een team, daar koos ik voor. Je deelt alles met elkaar, de leuke maar ook minder leuke dingen. Heel persoonlijk! En dat vind ik belangrijk.”

En je werk? Welke uitdagingen kom je tegen?

“De uitdaging zit vooral dat je van te voren niet weet welke vragen je krijgt die dag, het is vaak schakelen tussen makkelijke en zeer complexe vragen. Soms voel ik mij net een detective. Dan moet ik van alles uitzoeken voor een klant, bijvoorbeeld uitvragen bij collega’s of artikelen geleverd zijn, wanneer, waar, etc. En als de vragen te technisch worden dan roep ik de hulp in van onze specialisten.”

Wat is jouw specialisme?

“Nu heb ik nog geen specialisme, maar ik heb wel veel interesse in elektra en witgoed. Ik heb al aardig wat kennis ontwikkeld door mee te luisteren, klantvragen te beantwoorden en antwoorden op te zoeken. Door goed te overleggen met mijn leidinggevende en de vele opleidingsmogelijkheden hier bepaal ik mijn eigen ontwikkeling, specialisme en bepaal ik dus mijn eigen toekomst.”

Waar ligt je toekomst?

“Na 1,5 jaar wonen in Oostenrijk, werken als banketbakker en als backoffice medewerker heb ik echt mijn draai gevonden. Dordrecht is mijn thuisbasis geworden zowel privé als zakelijk. Zoals ik al zei, ik heb het hier naar mijn zin, alles is hier goed geregeld. Technische Unie is een goede werkgever en er is veel mogelijk.”

Priscilla Hol, commercieel medewerker, Dordrecht
Publicatiedatum 23-03-2022

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!