Sparringspartner in de industrie

“Een onafhankelijke businesspartner. Dat is Technische Unie in de industrie markt” vertelt Peter Boudewijn, accountmanager industrie. Deze zomer begon Peter aan zijn nieuwe uitdaging bij Technische Unie. Hij vertelt ons alles over zijn ervaringen.

Hoe ben je bij Technische Unie gekomen?

“Al jaren heb ik vanuit mijn vorige werkrelaties contact met Technische Unie. Dus toen iemand mij wees op de vacature was de stap zo gezet. En dat voelt goed. Technische Unie zit volop in een veranderproces en industrie is echt in opkomst. Ja, ik werk bij een groothandel, maar zie ook mijn toegevoegde waarde als sparringpartner voor veel verschillende partijen.”

Wat biedt Technische Unie onze industrieklanten?

“Technische Unie biedt industrieklanten een team specialisten met een hoop kennis. Mijn klanten zoeken een onafhankelijke businesspartner, en dat ben ik. Klanten in de industrie stellen andere eisen aan afleveren en verpakkingen, aan mij om ze te adviseren over de mogelijkheden en mee te denken over nieuwe vormen van dienstverlening. Ik spreek echt de taal van de klant.”

Wat is belangrijk in je vak?

“Mijn kennis moet breed en up to date zijn. Technische ontwikkelingen gaan snel en onze dienstverlening wordt steeds gespecialiseerder. Technische Unie zorgt dat ik het bedrijf goed leer kennen. Meerijden met een chauffeur, rondleiding in het inspriratiecentrum duurzaamheid Zwolle en een inwerkprogramma afgestemd op mijn kennis en ervaring. Dus vooral de dingen die er voor mij toe doen.“

Peter Boudewijn, accountmanager industrie, Den Bosch
Publicatiedatum 30-10-2018

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!