Slimme logistiek draaiende houden

Het succes van Technische Unie zit onder andere in onze slimme logistiek. We werken dan ook met de nieuwste systemen. Elke dag is het een uitdaging om deze systemen draaiende te houden. Onze collega’s van de Algemene Dienst zorgen ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Wij spraken de nieuwe manager van deze afdeling.

Hoe ben je bij Technische Unie terecht gekomen?

Na verschillende logistieke en sales functies, miste ik het aansturen van een team, de dynamiek van de operatie en had ik vooral een nieuwe uitdaging nodig in een leuke nieuwe omgeving. Deze functie bij TU heeft alles waar ik zin in heb.

Wat wil je bereiken als manager van dit team?

Mijn doel is deze afdeling de aandacht te geven die zij verdient. De afgelopen weken heb ik gezien hoe belangrijk deze mensen zijn voor TU, terwijl zij eigenlijk altijd op de achtergrond opereren. Het uitvoeren van onderhoud, oplossen van storingen en op orde houden van het distributiecentrum zijn essentieel voor het bedrijfsproces. Daar hoort voldoende aandacht voor de mensen bij.

Hoe ga je dat aanpakken?

Ik ben nu vooral bezig mijzelf een goed beeld van deze mooie club te vormen. En vind het belangrijk dat de mensen de aandacht krijgen die ze nodig hebben, zodat ze zich prettig kunnen manifesteren in hun werkomgeving, en kunnen laten zien waar zij goed in zijn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dát de sleutel is tot het strak functioneren van een team. Tegelijkertijd wil ik graag een zo laagdrempelig mogelijke samenwerking bewerkstelligen met onze collega’s/teamgenoten in de logistieke operatie. We zijn één team, dat ervoor moet zorgen dat de Technische Unie haar klanten optimaal kan bedienden.

Sander van den Broek, manager algemene dienst, distributiecentrum Alphen aan den Rijn
Publicatiedatum 18-11-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!