Samen maken we de toekomst mogelijk

Elk merk heeft een uniek verhaal. Bij Technische Unie zijn we afgelopen jaar op zoek gegaan naar ons eigen verhaal. En dat kunnen we zelf verzinnen, maar liever vragen we dat natuurlijk aan de buitenwereld! Hoe zien anderen ons? Wat dragen we uit en is dat ook wat we wíllen zijn? Spoiler alert: wij zijn De Mogelijkmakers.

Betrouwbaar, verbindend en toonaangevend

Het was een hele zoektocht en we hebben ze gevonden. Onze drie kernwaarden: Betrouwbaar, Verbindend en Toonaangevend. Kortom: we doen wat we beloven, we zijn een waardevolle schakel in de markt én we lopen voorop als het gaat om kennis en innovatieve oplossingen.  

De Mogelijkmakers

Vanuit deze drie waarden is onze nieuwe slogan ontstaan: De Mogelijkmakers. Iedereen bij Technische Unie is een Mogelijkmaker. Dat zijn we voor de technische sector die Nederland mooier, slimmer en duurzamer wil maken.

Circulair bouwen

Hoe maken we dit nou concreet? Een voorbeeld is de rol die wij pakken in de circulaire economie. Wij willen dat grondstoffen, materialen en producten hun waarde behouden. Dat kunnen we alleen realiseren met de hele bouwketen. Daarom hebben wij het team Circulariteit. Dit team maakt samen met partners van Technische Unie circulaire oplossingen mogelijk.  

Kennis delen

Een ander voorbeeld is kennisdeling. Techniek is een vak en de installateur van vandaag is een duizendpoot. Hij moet volledig op de hoogte zijn van de laatste innovaties binnen zijn vakgebied én van de overkoepelende ontwikkelingen, zoals de energietransitie en circulair bouwen. Dat maken wij mogelijk. Technische Unie draagt product-, branche- en vakkennis over en leidt intern specialisten op die onze klanten van advies voorzien.

Onderdeel van de samenleving

Samen maken we de toekomst mogelijk! Zien wij een uitgestoken hand, dan omsluiten we die. Want we zijn niet alleen een commercieel bedrijf. We zijn onderdeel van de samenleving.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 15-8-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!