Radiocommercial ‘Op zaterdag zwaait er wat’

Ja je hoort het goed! Technische Unie heeft een nieuwe radiocommercial. Elke ochtend en middag in de spits hoor je onze commercial voorbijkomen op de meest populaire zenders. Heel Nederland mag weten dat we op zaterdag open zijn!

Doelgroep bereiken

Onderweg, op de bouwplaats of bij de badkamerverbouwing, overal waar onze klanten werken staat de radio aan. En dat is precies de reden waarom wij radioreclame maken. Zo bereiken wij onze doelgroep met leuke acties. Daarnaast vertellen wij onze klanten graag dat onze collega’s ook op zaterdag klaar om iedereen te voorzien van deskundig advies.

Mogelijk maken

Net als de vorige radiocommercial, zijn er weer veel verschillende afdelingen betrokken bij het maken en bedenken van de acties. Verkoop om aan te geven waar de klant behoefte aan heeft, inkoop voor de contacten met leveranciers om de actieartikelen in te kopen, logistiek om alle actieartikelen op tijd in de winkels te krijgen en marketing om te zorgen dat iedereen weet van deze acties. We werken slim samen om dit alle mogelijk te maken!

Bekijk hier het uitzendschema.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 3-10-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!