Partner in verduurzaming

“Het is sneller 2023 dan je denkt” vertelt Frans Reijerse, manager verkoopkantoor Breda. En dan hebben we het over verduurzaaming. Frans en zijn team adviseren en ontzorgen klanten op weg naar bijvoorbeeld het in 2023 verplichte C-label voor pandeigenaren.

Advies en ontzorgen

Frans; “Onze klanten zijn installateurs en hun klanten zijn die pandeigenaren. Wij maken onze klanten er nu al op attent welke maatregelen ze kunnen nemen. Zo staat op onze website een quick scan die aangeeft waar je met je pand staat. Wij adviseren over elektrische installaties, LED verlichting, warmteterugwinning, etc. Allemaal zaken waar je op den duur geld mee gaat verdienen.”

Team duurzaamheid

Technische Unie heeft voor iedere regio een eigen duurzaamheidsteam, bestaande uit een duurzaamheidsspecialist, een pv-specialist en een verlichtingsadviseur. “Samen kunnen zij een totaalpakket aan maatregelen samenstellen, waarmee je ook nog eens aan label C gaat voldoen. Wij willen onze klanten de tools geven waar ze gebruik van kunnen maken.” Om klanten te inspireren opende Technische Unie haar eigen duurzaamheidscentrum in Zwolle (dit jaar openen we nog twee centra in Eindhoven en Utrecht).

Middelen en kennis

Naast onze rol bij het verduurzamen van panden, streven we er ook naar een speler van formaat te worden op het gebied van laadpalen voor elektrische auto’s, zowel particulieren, semipubliek, bij bedrijven als openbaar. “Daarbij gaan we verder dan alleen het plaatsen van laadpalen. Daar komt ook een stuk energiemanagement bij kijken.” Technische Unie denkt mee en beschikt over alle middelen en kennis om haar klanten goed te adviseren. “We zijn niet voor niets ‘de Mogelijkmakers’.”

Frans Reijerse, manager verkoopkantoor Breda
Publicatiedatum 14-1-2021

Bron Breda in Business
 

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!