Overzichtelijk werken binnen distributie

“Door de grote ruimte kunnen we overzichtelijk werken waardoor de processen vlotter verlopen” vertelt Roy Johannes, vestigingsleider distributie Utrecht, over het nieuwe pand. Roy en zijn team verhuisden met het distributiepunt van Lage Weide naar de Griffioenlaan, hij vertelt alles over de nieuwe werkomgeving.

Wat kun je ons vertellen over jullie nieuwe werkplek?

“Het nieuwe pand voldoet aan alle moderne eisen zoals vloerverwarming, het is een pand met 0 op de meter, de verlichting wordt automatisch geregeld, het licht gaat uit wanneer een ruimte een tijdje niet wordt gebruikt. Aan de zijkant van het gebouw is een deel transparant gehouden waardoor er een prettige lichtinval is. We beschikken hier ook over de mobiele units om onder meer de retouren te verwerken.”

Welke voordelen heeft deze nieuwe locatie?

“We hebben nu 24 laaddeuren in plaats van acht, dit is een enorme vooruitgang. Het grote voordeel zit hem daarnaast in de ruimte op de vloer. De medewerkers zijn erg content met de toegenomen ruimte. De chauffeurs kunnen vroeger de deur uit en we kunnen weer verder groeien. De eerste uitbreidingen zijn al gerealiseerd: een dagroute en twee nachtroutes zijn toegevoegd.”

Hoe heb je de verhuizing ervaren?

“De ruime voorbereiding binnen ons team en vooral de inzet van de betrokken diensten van Technische Unie hebben ervoor gezorgd dat de overgang probleemloos is verlopen. Het was een drukke tijd, we hebben allemaal erg hard gewerkt, het resultaat is goed en we zijn blij met deze nieuwe werkplek.”

Roy Johannes, vestigingsleider distributie Utrecht
Publicatiedatum 14-10-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!