Nieuwste logistieke systemen

Slimme logistiek, daar draait het om bij Technische Unie. Met meer dan 100.000 voorraadartikelen is het een uitdaging om onze distributiecentra effectief te bevoorraden en processen te optimaliseren. Werken met de nieuwste technologieën is dan ook vanzelfsprekend voor Technische Unie.

Tijd kritisch

In onze distributiecentra wordt steeds langer gewerkt. Dit is nodig zodat klanten tot later kunnen bestellen om hun goederen toch gewoon de volgende dag te kunnen krijgen. De systemen stilleggen om verbeteringen aan te brengen of onderhoud te doen, wordt dan ook steeds lastiger. Het implementeren van de nieuwste WMS-software (Warehouse Management System) en uitbreiding van ons DPS (Dynamic Picking System) gaan ons helpen om nog slimmer te werken en voldoende capaciteit te garanderen. Om blijvend betrouwbaar te zijn.

Uitdagingen en investeren

Technische Unie zoekt voortdurend naar nieuwe vormen van dienstverlening aan klanten. Logistiek is daarbij onmisbaar. Hoe, waar en wanneer we leveren, maar ook hoe krijgen we artikelen aangeleverd, hoe slaan we ze op en wat doen we met alle nieuwe producten. Zo leveren we bijvoorbeeld steeds meer ’s nachts en maken meer klanten gebruik van onze maatwerklogistiek. Allemaal uitdagingen waar we dagelijks mee te maken hebben, die we met beide handen aanpakken en dit is dé reden waarom we blijven investeren.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 24-5-2018

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!