Nieuwe Mogelijkmaker in Zwolle

Joost werkt al een tijdje in het servicecentrum. Hij ruimt er vier ochtenden per week met veel plezier de schappen in. Joost heeft een afstand tot de arbeidsmarkt en wilde heel graag werken. Hij ondertekende deze maand zijn contract en werkt hij officieel voor Technische Unie.

Enthousiast

“Ik vind alles leuk hier”, vertelt Joost. Toch moest hij even inkomen. “Ja, want wat moest ik doen en wat kon ik? In het begin wilde ik alles tegelijk doen. Maar dat lukte niet. Toen heeft mijn jobcoach meegelopen en me geleerd hoe ik alles stap voor stap moest doen. Daarna leerde ik steeds meer. Ik wil graag een inkomen verdienen en dat kan ik hier doen. Ik houd van het overzicht en de structuur die ik hier vind, maar soms ben ik te enthousiast.” Zijn manager vult aan: "Dan vergeet hij bijna om naar huis te gaan."

Klantvriendelijk

“Wij zijn hartstikke blij met Joost” zegt Eelco Bruggeman, manager servicecentrum. “Hij gaf vanaf het begin aan dat hij de winkel een fijne omgeving vindt. Hij is heel prettig in de omgang en heel open. Hij vraagt veel en leert daardoor ook veel. Ik heb Joost leren kennen als een prettig persoon. Hij begroet klanten altijd heel vriendelijk. En als hij weet waar iets ligt, dan laat hij ze dat zien.” Joost vult aan: “Maar voor andere vragen verwijs ik ze naar de informatiebalie. In principe ruim ik producten in. En je kunt niet meer doen dan je best. En dat doe ik.”

Mens en maatschappij

Een belangrijke pijler binnen het MVO beleid van Technische Unie is mens en maatschappij. We kijken naar de potentie van mensen. Met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben een verantwoordelijkheid met betrekking tot het geluk en de gezondheid van onze collega’s. En in het zorgen voor een veilige werkomgeving. En daar hoort bij dat we aandacht hebben voor elkaar en onze omgeving.

Eelco Bruggeman, manager servicecentrum, Zwolle
Joost, medewerker servicecentrum, Zwolle
Publicatiedatum 17-2-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!