New business bij inkoop

New business bij inkoop

“Duurzaamheid in de praktijk brengen, daar draait het om” vertelt Paula Reinders, manager New business inkoop. New business is een nieuwe afdeling binnen inkoop. Paula is al jaren bezig met duurzaamheid en MVO*. Met deze afdeling kan ze nog een stap verder gaan.

Wat doet de afdeling New business?

New business verbindt de producten, tot concepten voor energietransitie en connectivity. Met andere woorden; oplossingen die werken met duurzame in plaats van fossiele energie, en slimme apparaten die via internet met elkaar verbonden zijn. We hebben al een heel breed assortiment aan producten die duurzaamheid bevorderen. Wij zorgen voor de slimme connectie.

Wat gaan jullie bieden aan klanten?

Heel veel! We werken nu o.a. aan een project all electric. Wat heb je nodig in een gebouw dat geen gas meer gebruikt? Ook daarvoor hebben we alles al in huis, van warmtepompen en energieopslag via accu’s en boilers tot vloerverwarming en infraroodpanelen. New business werkt samen met de verschillende afdelingen, laat de samenhang zien en presenteert dat op een begrijpelijke manier aan klanten én de eigen organisatie.

*MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Paula Reinders, manager new business, Amstelveen
Publicatiedatum 09-11-2016

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!