Mobiele werkplekken binnen distributie

“Het scheelt heel veel tijd” vertelt Anita. Zij testte samen met drie collega’s de mobiele werkplek voor onze distributiepunten (overslagpunten). Iedereen is erg enthousiast. Met een volledige desktop en alle functionaliteiten is het nieuwe werkstation helemaal af.

Heel handig

“De nieuwe computers hebben een groter scherm en de werkplek is handig ingericht. Het mooiste is dat we alles bij de docks kunnen afhandelen, dat scheelt echt tijd” aldus Anita. Het wordt steeds drukker in onze distributiepunten, de loopafstanden worden steeds groter. Dan is het handig als je op de mobiele werkplek, dichtbij de vrachtwagens, al je werk kunt doen. Van e-mails versturen tot het inboeken van retourzendingen.

Van vast naar mobiel

Op de desktop zitten alle programma’s die collega’s nodig hebben. De interne systemen, maar ook Internet Explorer, Outlook en Descartes mobiele communicatie voor de logistieke routeafhandeling. Het scheelt een hoop heen en weer lopen van en naar vaste werkplekken. Vanuit verschillende distributiepunten kwam de aanvraag voor een mobiel werkstation. En samen, collega’s binnen distributie en IT, hebben we het mogelijk gemaakt.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 17-10-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!