Mijn stage bij Technische Unie

Hoi, mijn naam is Melissa, stagiair bij Technische Unie Utrecht. Ik heb het hier erg naar mijn zin, vandaar dat ik mijn verhaal graag deel met jullie. Oh ja, ik volg de opleiding medewerkster secretariaat en receptie bij MBO Rijnland. Via vrienden ben ik hier terecht gekomen. Zij hebben ook hier een stage afgerond en hadden leuke verhalen.

Dit doe ik allemaal

De telefoon opnemen, orders verwerken voor de commerciële binnendienst, helpen in de winkel met het vullen van schapapen, kas tellen in de ochtend, paklijsten archiveren, de centrale mailbox bijhouden, presentatie maken voor op de schermen (met informatie voor klanten over Technische Unie), genoeg dus! Ik verveel me zeker niet.

Stagebegeleiding

Op maandag en dinsdag is mijn stagebegeleidster er niet, dus dan werk ik zelfstandig. Op woensdag maak ik opdrachten op school, donderdag en vrijdag dan werk ik veel samen met mijn stagebegeleidster. Gelukkig heb ik een goede klik met haar, dat is wel belangrijk.

Het leuke aan mijn stage

Het leukste aan mijn stage is dat ik van alles mag doen. Zo mocht ik een dag mee met een vertegenwoordiger naar verschillende klanten. En leerde ik alles over de verschillende projecten waarmee hij bezig was. Ik word overal bij betrokken, heel afwisselend dus en dat vind ik fijn.

Wat ik vind van Technische Unie

Technische Unie werkt veel met stagiairs en dat merk je aan hoe alles geregeld is. De mensen met wie je werkt helpen je graag. Ik maak veel nieuwe connecties en beleef leuke dingen zoals de gezellige vrijdagmiddagborrels en gezellige gesprekken tijdens de pauzes. Het is echt een aanrader voor andere studenten om hier stage te lopen. Ik leer hier veel en werk met alleen maar fijne mensen, zij geven mij echt het ‘thuis gevoel’.

Hoe ik mijn stage gebruik voor later

Deze stage geeft mij een beeld van hoe het is om op kantoor te werken. Hier leer ik echt wat mij te wachten staat. Nu maar eerst mijn studie afronden zodat ik verder kan studeren. Voor nu weet ik nog niet hoe mijn toekomst er uit ziet, wel lijkt het me leuk om iets met management te doen. Ik denk dat ik echt wel afwisselend werk wil hebben, om zo overal bij betrokken te zijn.

Wordt jij ook enthousiast van Melissa's verhaal? Bekijk hier al onze stages!

Melissa van der Mark, stagiair
Publicatiedatum 17-4-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!