Meebouwen aan een succesvol 2019

Wat fijn dat je ons ook volgt in 2019. We gaan je ook dit jaar informeren over het werken bij Technische Unie. Uiteraard vind je op de site en in de nieuwsbrief alle vacatures en wie weet kom jij in 2019 ons team wel versterken. Stay tuned! Dan mis je niets van onze reis door 2019!

Impact

In 2019 gaan we vooral door met wat we in 2018 hebben ingezet. In ons distributiecentrum Alphen aan den Rijn is de opslagruimte flink uitgebreid en werken we nog efficiënter door nieuw software. Binnen verkoop werken we nu in clusters en we startte met het vernieuwen van onze systemen. Allemaal grote projecten die impact hebben op echt iedereen bij Technische Unie.

Maak het mogelijk

Bij Technische Unie werk je binnen een grote organisatie én marktleider. Om dat te blijven zoeken we continu zoekt naar de beste manier van werken, kijken we naar verbetering van alle processen en blijven we altijd gefocust op onze klanten. Wil jij ook bij Technische Unie werken en meebouwen aan onze toekomst? Wij zoeken nog genoeg collega’s om onze plannen voor 2019 mogelijk te maken!

Team Technische Unie
Gepubliceerd 8-1-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!