Leuke opdrachten bij Technische Unie

“Het proces naar een duurzame toekomst gebeurt samen” vertelt Shannon Kars, afstudeerder Crossmediale Communicatie. Tijdens haar afstudeerjaar loopt ze een half jaar lang één dag in de week stage bij Technische Unie. Het eerste wat Shannon oplevert is een bedrijfsfilm. Super leuk!

Wat betekent crossmediaal?

“Dat wil zeggen; het inzetten van verschillende kanalen om een boodschap over te brengen. Daarbij houd je rekening met specifieke eigenschappen van dat kanaal. Voor deze opleiding focus ik mij bij Technische Unie binnen de marketing afdeling op crossmediale opdrachten.”

Hoe kwam de bedrijfsfilm tot stand?

“Dit is mijn eerste opdracht dit jaar. Deze film mocht maximaal drie minuten duren en ik moest één element kiezen waar het verhaal omheen verteld wordt. Ik koos voor duurzaamheid. De uitdaging is om in korte tijd in te haken op de missie, visie, kernwaarden en propositie van Technische Unie. De film moet duidelijk maken wat Technische Unie doet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Wat leerde je over Technische Unie tijdens de making of?

“Dat Technische Unie niet alleen als organisatie handelt zijnde duurzaamheid, maar ook haar klanten en installateurs hierbij betrekt. Kennis wordt overgebracht en klanten worden geadviseerd. Er zijn trainingen voor installateurs en de ruimte om geïnspireerd te raken door duurzame mogelijkheden is groot. Het proces naar een duurzame toekomst gebeurt samen.”

En is je eerste opdracht geslaagd?

“Jazeker. Je ziet duidelijk dat de Mogelijkmakers van Technische Unie op deze manier grote stappen ondernemen op het gebied van duurzaamheid en binnen de eigen kernwaarden van het bedrijf. En dat vind ik mooi en ben ik gaan verfilmen. En met succes, de film wordt nu breed door Technische Unie gedeeld.”

Bekijk hier de bedrijfsfilm "Mogelijkmakers gaan voor duurzaam".

Shannon Kars, afstudeerder, Amstelveen
Publicatiedatum 6-2-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!