Leiderschap binnen logistiek

Leren is een vast onderdeel voor iedere logistieke leider bij Technische Unie. Wij steken structureel tijd en energie in de ontwikkeling van leiderschap. Zo leren wij onze logistiek leiders voorbereid te zijn op de toekomst.

Bewustwording van veiligheid

Het assortiment bevat steeds meer artikelen en daarmee ook meer transportbewegingen. De werkdruk wordt hoger, de bewustwording van veiligheid wordt daarmee nóg belangrijker. Als er iets gebeurt, dan heeft dat een grote impact op alle betrokkenen. Iedere leidinggevende speelt een belangrijke rol in de veiligheidsbewustzijn van medewerkers. Door het informeren over de risico’s voorkom je problemen in de toekomst.

Leiderschap in snel veranderende tijden

De implementatie van WMS (Warehouse Management System), het alsmaar groter wordende assortiment, de uitbreiding van de nachtroutes, het vinden van juist personeel. De ontwikkelingen bij Logistiek gaan snel en het zijn er veel. Dit vraagt veel van de ontwikkeling van leidinggevenden in het juist en veilig aansturen van de medewerkers. Door o.a. collegiale assessments waarbij collega's elkaar feedback en input geven, houden wij onze leidinggevende scherp en blijven we in gesprek over ontwikkeling en de toekomst.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 6-3-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!