Klimaatverandering; samen de klus klaren

'We staan aan de vooravond van ontzettend veel veranderingen' vertelt Paul Kleijn, manager verkoopkantoor Tilburg. Paul is zowel privé als zakelijk begaan met de hele klimaatverandering en zoekt onvermoeibaar naar duurzame oplossingen.

Belangrijk thema

‘Duurzaamheid is een belangrijk thema en wij willen daar als groothandel een grote rol in spelen. En het is meer dan het verkopen van een warmtepomp. Het is ook een goede relatie hebben met onze klant, het vooruithelpen van installateurs, en informatie delen. Het is investeren op de lange termijn, in plaats van gaan voor de korte winst. En het voor de planeet zorgen is echt net zo belangrijk als die pomp verkopen.

Duur? Ja, maar ook nee!

Als individu kun je óók je steentje bijdrage aan de klimaatveranderingen. Thuis heb ik al maatregelen genomen, er liggen zonnepanelen op mijn dak en ik heb een hybride warmtepomp. Ik wek mijn stroom dus duurzaam op. Of het duur is? Ja, maar ook nee! De kosten die ik maak bespaar ik op mijn energierekening, dus kost het mij eigenlijk niets.

Klus klaren

Bij Technische Unie zoeken we heel nadrukkelijk de samenwerking op met installateurs en de rest van de keten. We willen een partner zijn. We begeleiden installateurs op verschillende manieren, bijvoorbeeld door kennis te delen en trainingen aan te bieden. Maar ook door onze duurzaamheidsspecialisten en lichtadviseurs ter beschikking te stellen. Voor 2023 moeten alle grotere kantoren minimaal Label C hebben. De installatie- en bouwbranche heeft dus een klus te klaren en wij helpen daar graag bij. En ik blijf me daar voor inzetten!’

Bron Regio Business: Paul Kleijn; Blijf niet naar anderen wijzen

Paul Kleijn, manager verkoopkantoor Tilburg
Publicatiedatum 14-1-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!