Jong talent bij Technische Unie

“Jong talent kennis laten maken met Technische Unie, dat is ons doel” vertelt Hans Jansen, verkoopleider Utrecht. Hans is enthousiast over het aantrekken en inzetten van stagiairs. Zeer gemotiveerd werkt zijn team samen met de talenten van de toekomst.

Leergierig

“Een stagiair in je team is echt een meerwaarde. Stagiairs zijn leergierig, pikken snel het werken met nieuwe systemen op en zijn al snel in staat volwaardig mee te draaien op de afdeling. Wij leren stagiairs de theorie van school in de praktijk toe te passen en zij leren ons vaak efficiënter te werken. Op deze manier maken zij kennis met Technische Unie en binden wij jonge professionals aan ons team. Het is een win-win situatie.”

Toekomst

“Wij zijn erkend leerbedrijf voor 5 disciplines; het servicecentrum, commerciële binnendienst, telefoniste, financieel administratief en voor accountmanager. Van niveau 1 tot niveau 4, iedereen is hier welkom. En ons team? Die zijn super enthousiast. Iedereen werkte dan ook graag mee aan een video die 2 stagiairs maakten om Technische Unie te promoten op hun school. We houden contact met de stagiairs die dat willen, wie weet zijn dat wel onze toekomstig collega’s.”

Hans Jansen, verkoopleider, Utrecht
Publicatiedatum 12-3-20019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!