Irene, een echte Mogelijkmaker in Tilburg

Als ‘collega van de maand’ wordt Irene, telefoniste verkoopkantoor Tilburg, geïnterviewd door manager verkoopkantoor Tilburg, Paul Kleijn.

Hier hebben we een hele enthousiaste collega, dat is Irene. Vertel eens wat doe je bij Technische Unie?

Ik werk twee dagen als telefoniste, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Ik heb heel veel contact met klanten en mag ook dingen organiseren zoals bijvoorbeeld lunches en kaarten sturen, aandacht voor de mede collega’s, en dat maakt mijn baan tot een ontzettend leuke baan.

Wat vind je het leukste aan jouw baan? De boze klanten?

Boze klanten vind ik spannend. Ik probeer dat wel uit de weg te gaan want ik ben een beetje van; de toon die de muziek maakt, dus ik hou er niet van als ik een boze klant krijg. Maar toch door de wind uit zeilen te nemen wordt het toch wel een goed gesprek en kan het opgelost worden.

Wie is Irene nog meer en wat vind je leuk?

Nou dat is een heleboel, heb je even… Ik ben 64 jaar en ergens beraad ik me soms op mijn pensioen. Maar als ik dan zo weer aanwezig ben dan denk ik, nee ik ga nog even door. Als het nog mag Paul ha ha ha. Paul; Ja natuurlijk mag dat Irene!

Als je kijkt naar je werkzame periode bij Technische Unie, wat vind je het leukste, waar ben je het meest trots op, op wat je bereikt hebt?

Weet ik niet, dat vind ik heel moeilijk om te zeggen. Ik mag een kaart schrijven en daar staat een tekst in en dat is goed. Het is per definitie goed wat ik doe en dat vind ik heel leuk om te horen want dan denk ik, dat vertrouwen heb ik. En voor de rest, ik spring ‘s ochtends uit mijn bed en dan denk ik, yeah ik mag weer.

Je doet jezelf te kort, je bent zo attent, als er een feestje is, iemand jarig, als er ergens een jubileum  is, je organiseert alles.

Dat vind ik ook leuk ik zie mensen graag blij. En nogmaals het is wat ik net zeg het is de toon die de muziek maakt. En dat is ook in het hele leven. Hoe sta je in het leven, hoe staat de ander in het leven, hoe treed ik de ander tegemoet. Wie goed doet, goed ontmoet.

Ja en ik ben heel erg blij met jou.

Dat vind ik heel leuk om te horen.

Bekijk het echte interview

Irene de Groot, telefoniste/receptioniste, Tilburg
Publicatiedatum 18-11-2021

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!