Hoe ziet jou thuiswerkdag eruit?

“Ik heb geen moment getwijfeld om mij in te schrijven voor de training Time management voor thuiswerken”, vertelt Jan Edelenbos, instructeur logistiek. Hoe breng je structuur aan in je dag en zorg je dat alle taken gedaan worden zonder afgeleid te worden. Een leuke actuele training voor al onze collega’s.

Het belangrijkste

Jan; “Een dagelijkse agendaplanning maken en regelmatig een pauze te nemen.” Dat heeft Jan geleerd. “Al is het maar 10 minuten, regelmatig achter je computerscherm vandaan is belangrijk. Heel fijn dat collega’s van mijn afdeling zich ook hadden ingeschreven. Wij zaten kennelijk met dezelfde vragen en nu hebben we allemaal dezelfde tips & tricks. Ik raad het alle collega’s aan, het duurt maar anderhalf uur via MS Teams.”

Soepel en interactief

Ook Claudia Kuiper, commercieel medewerker, volgde de training. “De manier waarop de training in elkaar zat was echt leerzaam. Ik denk dat veel collega’s, ook verkoopleiders en managers, hier enorm veel van kunnen leren. De training verliep soepel en interactief. Door mijn enthousiasme hebben inmiddels 2 andere collega’s zich ook aangemeld” aldus Claudia.

Goede balans

We merkten aan onszelf bij afdeling Opleiding & Ontwikkeling én aan onze collega’s dat het niet altijd makkelijk is om thuis te werken. Een goede balans vinden tussen werk en privé is thuis vaak lastiger dan op kantoor. Met deze korte online training helpen we onze collega’s met vragen zoals; Wat is een goede thuiswerkplanning? Hoe zorg ik ervoor dat ik me niet constant laat afleiden? Hoe zorg ik dat ik niet de hele dag bezig ben met werk? Wat is een goede werkplek … en hoe hou ik mezelf fit, als ik de hele dag zit? En hoe blijf ik positief in deze gekke tijden? Kortom, zorg goed voor jezelf én daarmee voor de organisatie en je klanten.

Jessica Blom, Opleiding & Ontwikkeling, Utrecht
Publicatiedatum 8-12-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!