Helpende hand

“We werden met open armen ontvangen” vertelt Carlo van Bennekom, accountmanager bij verkoopkantoor Hilversum. Nu Carlo niet meer naar zijn klanten mag, springt hij samen met collega Roel in op andere plekken. Vorige week hielpen ze de collega’s in distributiecentrum Strijen.

Inzetbaar

Natuurlijk gaat het werk van een accountmanager gewoon door. De landelijke acties met producten waarover klanten geïnformeerd moeten worden, maar ook de vele vragen van klanten beantwoorden we graag. Er is alleen geen persoonlijk contact en dat scheelt een hoop reistijd. Toen onze regiodirectie vroeg of collega’s ook elders inzetbaar waren, meldde Carlo en Roel zich meteen. 

Helpen bij Retouren
"Het is fantastisch als je kunt helpen", zegt Carlo. "Als je zag wat er allemaal moest gebeuren dan was het goed dat Roel en ik er waren." De beide accountmanagers kwamen terecht op de afdeling Retouren, waar het werk hoog stond opgestapeld. "Dus wij meteen hard aan de slag, retouren uitzoeken en klaarzetten. Wat het mooie is aan dit proces, dat deze artikelen meteen weer als voorraad te boek staan. Dus na het uitzoeken moest alles meteen ingeruimd worden. Helaas hadden wij geen heftruck certificaat om dit te doen. Maar geen probleem, deze hebben wij de volgende dag meteen gehaald zodat we inzetbaar waren op het hele proces.”

Deurbeleid 
De hulp van Carlo en Roel werd zeer gewaardeerd in Strijen. “In Strijen is nog veel te doen. Ik heb veel respect gekregen voor al het werk dat achter het retourenproces zit! Maar ook in servicecentrum Hilversum was onze hulp nodig, en daarna in servicecentrum Almere waar ze een aantal collega's tekortkomen. Nu helpen we de servicecentra in de ochtends met het deurbeleid", zegt Carlo. "Ook zeker nuttig.”

Bekijk op TU TV hoe Technische Unie zich inzet tijdens het coronavirus.

Carlo van Bennekom, senior accountmanager, verkoopkantoor Hilversum
Roel van Proosdij, senior accountmanager, verkoopkantoor Hilversum

Publicatiedatum 7-4-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!